Epäreilun kiva sponsori

 

Nuorissa on tulevaisuus, ja siksi meidän mielestämme heihin täytyy panostaa. Liikunta ja muut harrastukset ovat tutkitusti tehokkaimpia keinoja ylläpitää hyvää fyysistä ja henkistä terveyttä. Harrastavat nuoret jaksavat keskittyä opiskeluun tehokkaammin ja pysyvät herkemmin pois päihteiden parista.
Näistä syistä päätimme toteuttaa vuonna 2020 ensimmäistä kertaa juniorisponsorointia kampanjamuodossa.

 

Vinkkausaika on päättynyt

Vastaanotimme tammikuun loppuun asti  vinkkauksia junioreista, joiden matka urheilijana tai muuten harrastusten iloihin tarvitsee hieman jeesiä.

Saimme hakemuksia yhteensä yli 50. Valitsimme joukosta lopulta 12 nuorta sekä kaksi joukkuetta, joita päätimme lähteä tukemaan oman harrastuksen kanssa. Joukossa on nuoria 6-vuotiaasta teini-ikäisiin sekä lajeja edustettuna aina pyörätuolijalkapallosta itsepuolustukseen ja uimakouluun. 

 

Kuka sponsoroinnin voi saada?

Unfairin sponsoroinnin saajiksi valittiin junioreita, joilla ei ilman avustusta ole mahdollisuutta harrastaa lempilajiaan säännöllisesti. Mielestämme kaikki lajit ovat yhtä hyviä. Emme suosi lätkänpelaajia tai pianisteja, vaan sponsoroitava laji voi olla ihan mikä tahansa. Sponsoria pystyi hakemaan joko yksittäiselle nuorelle tai nuorten joukkueelle. 

 

Heräsikö asiasta kysyttävää?
Laita sähköpostia osoitteeseen sponsorointi@unfair.fi.

Emme missään nimessä tuo julki vinkkaajien tai nuorten tietoja. Toivomme kuitenkin, että tuettava henkilö/joukkue antaisi luvan kertoa sponsoroinnista sekä jakaisi kokemuksensa, kuinka tukemme on auttanut. Kun sponsoroitava nuori on valittu, poistamme muiden ilmoitettujen tiedot järjestelmistämme. 

 

Mikä on Unfair?
Unfair Lean Marketing Oy on Suomen ensimmäinen liini markkinointitoimisto. Unfairin perustajat Taru Kumpulainen ja Johanna Raiskio ovat perustaneet ensimmäisen yrityksensä yhdessä jo 20 vuotta sitten. Unfairin tarina on alkanut vuonna 2015.
Meille ihmiset – niin työntekijämme kuin asiakkaamme – ovat numero yksi. Tampereen toimistoamme värittää jo yli 20 mahtavaa ja keskenään erilaista persoonaa. Heidän aloitteestaan myös tämäkin kampanja on rakennettu.

Taru ja Johanna Unfair Lean Marketing