Epäreilun kiva sponsori

 

Tunnetko juniorin, jonka matka urheilijana tai muuten harrastusten iloihin tarvitsee hieman jeesiä? 

Kerro meille, kuka nuori on kyseessä ja millaiseen harrastukseen hän apua tarvitsee! Valitsemme vinkatuista junioreista yhden tai joukkueen, jota lähdemme yrityksenä tukemaan vuonna 2020.

Nuorissa on tulevaisuus, ja siksi meidän mielestämme heihin täytyy panostaa. Liikunta ja muut harrastukset ovat tutkitusti tehokkaimpia keinoja ylläpitää hyvää fyysistä ja henkistä terveyttä. Harrastavat nuoret jaksavat keskittyä opiskeluun tehokkaammin ja pysyvät herkemmin pois päihteiden parista. Näistä syistä toteutamme sponsoroinnin nyt ensimmäistä kertaa.

 

Kuka sponsoroinnin voi saada?

Unfairin sponsoroinnin voi saada juniori, jolla ei ilman avustusta ole mahdollisuutta harrastaa lempilajiaan säännöllisesti. Mielestämme kaikki lajit ovat yhtä hyviä. Emme suosi lätkänpelaajia tai pianisteja, vaan suosikkilaji voi olla ihan mikä tahansa. Sponsoria voi hakea joko yksittäiselle nuorelle tai nuorten joukkueelle. 

 

Vinkkausaika on päättynyt

Vinkkausaika on tammikuun 2020 loppuun. Käsittelemme ilmoitukset tuolloin, ja teemme valinnan sponsoroitavasta nuoresta tai nuorten joukkueesta helmikuun 2020 aikana. 

 

Heräsikö asiasta kysyttävää?
Laita sähköpostia osoitteeseen sponsorointi@unfair.fi.

Emme missään nimessä tuo julki vinkkaajien tai nuorten tietoja. Toivomme kuitenkin, että tuettava henkilö/joukkue antaisi luvan kertoa sponsoroinnista sekä jakaisi kokemuksensa, kuinka tukemme on auttanut. Kun sponsoroitava nuori on valittu, poistamme muiden ilmoitettujen tiedot järjestelmistämme. 

 

Mikä on Unfair?
Unfair Lean Marketing Oy on Suomen ensimmäinen liini markkinointitoimisto. Unfairin perustajat Taru Kumpulainen ja Johanna Raiskio ovat perustaneet ensimmäisen yrityksensä yhdessä jo 20 vuotta sitten. Unfairin tarina on alkanut vuonna 2015.
Meille ihmiset – niin työntekijämme kuin asiakkaamme – ovat numero yksi. Tampereen toimistoamme värittää jo yli 20 mahtavaa ja keskenään erilaista persoonaa. Heidän aloitteestaan myös tämäkin kampanja on rakennettu.

Taru ja Johanna Unfair Lean Marketing