Ota yhteyttä.

Free Trial

Tuotamme epäreilua kilpailuetua liineillä menetelmillä.

Jos mielimme aidosti oivaltaa asiakkaan tarpeita, on heidän bisnekseensä tutustuttava pintaa syvemmältä.

Unfairin sydän on The Lean Startup -menetelmiin perustuva liini markkinointi. Kehitämme asiakkaidemme markkinointia, viestintää ja myyntiä data ja asiakaslähtöisyys edellä.

Teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia ja yrityksesi strategian näkyväksi ja eläväksi kaikissa kanavissa.

lean-startup-kuvitus-small

Strateginen brändi- ja markkinointitoimisto

Uskomme arvopohjaiseen ajatteluun ja merkityksellisen mission voimaan. Vahva Why on ensimmäinen asia, joka erottaa sinut kilpailijoista. Se rakentaa ja vaalii yrityksesi mainetta lisäämällä luottamusta niin henkilöstössä kuin asiakkaissa.

Unfairin liinin markkinoinnin mallissa kysytään ja opitaan asiakkailta, kirkastetaan epäreilu kilpailuetu ja lopuksi hiotaan asiakaslupaus täydeksi timantiksi. Ideat testataan ensin kevyesti ja skaalataan lopuksi koko komeuteensa.

Ketterä kumppani suurella sydämellä

Peräänkuulutamme markkinoinnilta yhä vahvempaa liiketoimintaymmärrystä ja strategista roolia päätöksenteossa. Teemme töitä tukevasti samalla puolella pöytää asiakkaidemme johtoryhmän sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten kanssa. Monille asiakkaistamme olemme strateginen luottosparraaja ja ulkoistettu markkinointiosasto jatkuvalla kumppanuusmallilla. Emme tyydy tekemään sitä, mitä pyydetään – vaan sen, mitä aidosti tarvitaan.

psssst… Lue lisää The Lean Startup -filosofiasta ja lataa liinin markkinoinnin eBook!

Kuinka voimme auttaa?

Unfair-strategia-348x280

Strategiat & kampanjat

Luovia ratkaisuja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Strateginen suunnittelu yhdistää liiketoimintaosaamisen ja luovuuden tunnettuuden ja kasvun rakentamiseen. Erottuvien konseptien ja kampanjoiden avulla strategia viedään käytäntöön.

Tunnistamme mahdollisuuksia siellä, missä niitä ei vielä ole. Määrittelemme markkinoinnin strategisen suunnan tukemaan liiketoiminnan tavoitteita. Paketoimme luovat ideat myyviksi konsepteiksi ja vaikuttaviksi kampanjoiksi eri kanaviin.

Unfair-uutuus-348x280

Branding & design

Merkityksellinen muistijälki ihmisten mieliin ja sydämiin.

Vahva brändi on kuin vanha tuttu, joka ilahduttaa ja koskettaa aina, kun kohdataan. Se kertoo, kuka olet, mihin uskot, ja mitä asiakkaasi voivat tuotteiltasi ja palveluiltasi odottaa.

Teemme näkyväksi sen, mikä tekee bineksestäsi aidon ja ainutlaatuisen. Luomme erottuvan bränditarinan ja -identiteetin, joka saa asiakkaat näkemään yrityksesi uusin silmin, palaamaan luoksesi yhä uudelleen ja suosittelemaan sitä onnellisena eteenpäin.

unfair-koulutukset-mediaviestinta-1920x1080px-348x280

Viestintä & PR

Puhuttelevaa ja vaikuttavaa viestintää eri kanaviin.

On turha huutaa, jos kukaan ei kuuntele. Samaistuttavat ja mielenkiintoiset tarinat ovat yrityksesi kantava voima, joka heijastuu positiivisesti niin myyntiin, markkinointiin kuin maineeseen.

Kiteytämme missä yrityksesi on parempi kuin kilpailijat ja puhuttelemme kohderyhmiä heidän omalla kielellään. Terävöitämme tekstin, sparraamme pitchauksessa sekä huolehdimme aktiivisesta media- ja sidosryhmäviestinnästä.

Unfair-koulutus-digiajan-myynti-markkinointi-348x280

Digitaalinen markkinointi

Mitattavaa markkinointia bisneksen vauhdittamiseen.

Tiedätkö paljonko markkinointi todellisuudessa tuo kauppaa? Digimarkkinointi tähtää tunnettuuden ja myynnin kasvattamiseen data ja asiakasymmärrys edellä.

Analysoimme verkkosivustosi liikenteen, tunnistamme toimivat kanavat ja buustamme matkaa liidistä maksavaksi asiakkaaksi. Keskitymme erityisesti web-analytiikkaan, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin automaatioon sekä some- ja online-mainontaan.

Unfair-koulutus-markkinoinninautomaatio-348x280

Markkinoinnin automaatio

Tarkkuutta ja tehokkuutta laadukkaampien liidien hankintaan.

Markkinoinnin automaation avulla keräät ja lämmität liidejä kunnes ne sihisevät kuumina myynnin tarjottimella. Samalla syvennät asiakasymmärrystä datan valossa ja säästät aikaa vähentämällä toistuvia tehtäviä. 

Virallisena Hubspot-partnerina olemme tukenasi aina järjestelmän käyttöönotosta kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Autamme tehostamaan myynnin ja markkinoinnin resursseja, tiivistämään yhteistyötä sekä analysoimaan toimenpiteiden vaikuttavuutta.

Unfair-koulutus-webdesign-348x280

Web Design

Myyviä sivustoja ja verkkokauppoja käytettävyys edellä.

Houkutteleva verkkopalvelu herättää huomion ensi silmäyksellä. Tyylikkään ulkoasun ohella toimiva sivusto tukee yrityksesi strategiaa ja johdattaa kävijöitä kohti kaupantekoa.

Toteutamme käyttäjäystävällisiä ja saavutettavuuskriteerit täyttäviä verkkokauppoja ja WordPress-sivustoja, jotka vahvistavat brändiä ja vauhdittavat kasvua. Huolehdimme myös sivustosi hostauksesta, jatkokehityksestä sekä käyttökoulutuksesta henkilöstöllesi.

unfair-rekrymarkkinointi-kuvitus-hero-1

Rekrymarkkinointi

Rekrymarkkinoinnin käsikirjalla haluttujen tekijöiden huomio yritykseesi

Rekrymarkkinoinnin käsikirja on käytännönläheinen työkalu kaikille organisaatioille, joilla on halu kasvattaa tai kehittää työnantajamielikuvaa. Käsikirjan parhaat tehot saadaan irti, kun se yhdistetään rekrytointiprosessiin.

Rekrymarkkinoinnin käsikirja syntyy yhdessä yrityksesi hr-ammattilaisten sekä markkinointiviestinnän asiantuntijoiden kanssa. Kuivan korporaatio-humpan sijaan pidämme asiat konkreettisina ja yksinkertaisina. Keskitymme siihen, miten luomme arvoa potentiaalisille työnhakijoille ja kuinka koko työyhteisö pelaa yhteiseen maaliin.

unfair-blogi-videomainonta-header-4

Videotuotannot

Laadukkaalla videolla brändisi saa ansaitsemansa huomion

Haluatko, että brändisi erottuu paremmin kilpailijoista? Tai haluatko havainnollistaa uuden tuotteesi tai palvelusi ominaisuuksia? Tai jakaa yrityksenne strategiaa ja asiakastarinoita kiinnostavassa muodossa?

Videossa piilee vastaus! Video jättää vahvan muistijäljen ja sitä on helppo levittää kustannustehokkaasti. Siksi se on erinomainen tapa luoda brändiä ja levittää tietoa yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta. Videosta on hyötyä kaikissa ostoputken vaiheissa, niin verkkosivuston sisäänheittäjänä kuin jo ostaneen asiakkaan sitouttajana.


Joko kääritään hihat?

Pirauta Tarulle tai lähetä lomake!

0400 806 379
taru.kumpulainen@unfair.fi

Unfair-yhteystieto-taru