Ota yhteyttä.

Free Trial

Päivitä osaamisesi vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden muutoksiin

Haluatko kehittää omaa tai tiimisi ammattitaitoa tavoitteellisesti, kannustavasti ja käytännönläheisesti?

Koulutuksemme on suunnattu markkinoinnin, viestinnän ja liikkeenjohdon ammattilaisille, jotka haluavat päivittää valmiuksiaan vastaamaan asiakkaiden ja liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Olipa kyse epäreilun kilpailuedun tunnistamisesta, digitaalisesta markkinoinnista, tunnettuuden vahvistamisesta tai vaikkapa ketterän yrityskulttuurin kehittämisestä, suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuskokonaisuuden. Meiltä saat kokeneet fasilitaattorit tehostamaan myös erilaisten työryhmien tavoitteellista ja tuottavaa työskentelyä.

unfair-rubik

Koulutuksesta inspiraatiota ja käytännön työkaluja

Mielestämme paras koulutus on sellainen, joka sytyttää kipinän kokeilla jotakin uutta ja antaa työkalut, joilla inspiraatio muutetaan käytännön toiminnaksi. Näin varmistetaan, että koulutuksiin käytetty aika käytetään aidosti hyödyksi eikä oppi hautaudu ruutuvihkon uumeniin.

Kouluttajamme ovat markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita, joilla on takataskussaan aimo annos kokemusta erilaisista organisaatioista ja toimialoilta. Heillä on hallussaan sekä teoria että parhaat käytännön vinkit ja työkalut, joilla viet saamasi opit osaksi arjen työtä.

Ei turhaa pönötystä

Unfairin koulutukset ovat tunnettuja hyvästä ilmapiiristä ja keskustelevasta otteesta. Meidän kanssamme et istu kuin luennolla konsanaan, vaan pääset vaihtamaan ajatuksia ja oivalluksia heti ensihetkestä alkaen.

Emme hyppää lauteille kylmiltään, vaan sukellamme hyvissä ajoin syvälle organisaatiosi toimintaan ja toimialaan. Olemme ylpeitä siitä, että koulutuksemme palvelevat asiakkaan tavoitteita ja teoriaa havainnollistetaan aidosti osuvilla esimerkeillä.

Valitse sinulle sopiva aihe – tai ehdota uutta!

Tulossa seuraavaksi

unfair-koulutukset-mediaviestinnan-abc-kansikuva

Mediaviestinnän ABC (verkkokurssi)

Tiedätkö, mistä asioista organisaationne kannattaisi tiedottaa? Turhauttaako, koska tiedotteet eivät mene läpi? Tuntuuko, että vain kilpailijoistanne uutisoidaan? Ota mediaviestintä haltuun omaan tahtiin Unfairin verkkokurssilla.

Webinaaritallenteet

Webinaari-kohdentaminen

Tuloksellisempi some-mainonta 

Tuntuuko, että digimarkkinoinnin panokset kaikuvat kuuroille korville? Tule Unfairin webinaariin kuulemaan, miten some-mainontaa kohdennetaan asiakaspersoonien avulla niin, että tuloksia syntyy.

unfair-webinaari-4+1-header-tyypit

Näin luodaan epäreilun hyvä työarki (ilmainen webinaari)

Halusimme ravistella työelämää ja lisätä hyvinvointia, joten pistimme työviikon uusiksi! Mikä on 4+1-työviikko ja mitä muut voivat siitä oppia? tule linjoille 16. helmikuuta, niin kuulet parhaat oivalluksemme!

Viestintä ja vuorovaikutus

unfair-koulutukset-kriisiviestinta-1920x1080px-348x280

Kriisiviestintä – kohujen hallinta ennakoinnista jälkihoitoon

Suojaa organisaatiosi mainetta kohuilta ja kriiseiltä. Opit tunnistamaan mahdolliset vaaranpaikat ja toimimaan kriisin leimutessa kuumimmillaan niin perinteisessä kuin sosiaalisessa mediassa.

unfair-koulutukset-mediaviestinta-1920x1080px-348x280

Mediaviestintä – nosta profiiilia ja tunnettuutta uutisoinnilla

Sisällytä ansaittu näkyvyys osaksi viestinnän työkalupakkia. Opit vinkkejä uutisaiheiden tunnistamiseen, tiedotteen kirjoittamiseen, haastatteluun valmistautumiseen sekä mediasuhteiden rakentamiseen.

unfair-koulutukset-kirjoitusvalmennus-1920x1080px-v2-348x280

Kirjoita paremmin – viesti, joka osuu ja uppoaa kohderyhmään

Viilaa tekstit minttiin kokeneiden viestinnän ammattilaisten johdolla. Opit kirjoittamaan sujuvasti ja kohderyhmää puhuttelevasti omaan työhösi liittyvien konkreettisten esimerkkien ja tehtävien avulla. 

unfair-koulutukset-tone-of-voice-kengat1920x1080px-348x280

Tone of Voice – parempaa erottuvuutta ja tuloksia viestintään

Synnytä äänensävy, joka ei jätä kylmäksi. Opit, miten viestinnän äänensävy määritellään, ohjeistetaan ja otetaan osaksi organisaatiosi jokapäiväistä viestintää. Lisäksi saat työkaluja vaikuttavuuden mittaamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Unfair-koulutus-brandikuvat-348x280

Visuaalinen viestintä – vahvista brändiä ja tunnettuutta 

Käytä kuvia, jotka pysäyttävät. Luo omaleimaisia kokonaisuuksia, joista organisaatiosi tunnistetaan. Koulutuksessa pysähdyt miettimään, miltä eri brändit näyttävät, ja nappaat parhaat käytännöt osaksi omaa työtäsi.

hankeviestinnan-koulutus-thumbnail

Hankeviestintä – tulokset näkyväksi

Älä jätä hankeviestintää loppuraportin varaan, vaan saavuta tärkeimmät sidosryhmäsi jo hankkeen aikana. Koulutuksessa opit, miten tehdään vaikuttavaa hankeviestintää ja miten esimerkiksi ansaittua ja maksettua mediaa hyödynnetään viestinnän kanavina. 

Unfair-koulutus-esihenkilon-vuorovaikutustaidot-348x280

Esihenkilön vuorovaikutustaidot – avain hyvään johtamiseen

Esihenkilön vuorovaikutustaidot -koulutus herättää osallistujat pohtimaan omaa vuorovaikutuskäyttäytymistään ja rooliaan esihenkilönä sekä antaa apuja oman työyhteisön ja työn kehittämiseen sekä varmuutta hankalista tilanteista selviämiseen.

Unfair-koulutus-palautevalmennus-348x280

Työyhteisöviestintä – paranna henkilöstökokemusta viestinnällä

Koulutuksessa opit, miten lisäät sisäisen viestinnän vaikuttavuutta ja miten rakennat sen avulla hyvää henkilöstökokemusta. Saat vinkkejä myös sisäisen viestinnän konseptointiin ja kampanjoiden suunnitteluun. 

unfair-canva-koulutus-thumbnail

Canvan mahdollisuudet – Luo kiinnostavia somemainoksia helposti itse

Koulutuksessa opit hyödyntämään erilaisia visuaalisia elementtejä somemainonnassa. Opit käyttämään Canvaa, ja saat arvokasta palautetta tekemistäsi mainoksista. Koulutus sisältää esimerkkejä ja käytännön opastusta Canvan käyttöön.

Digimarkkinointi

Unfair-koulutus-digiajan-myynti-markkinointi-348x280

Digiajan myynti ja markkinointi – käännä  kilpailukenttä voitoksi

Vastaa digitalisoituvan maailman haasteisiin ja ota kaikki hyöty irti digikanavista. Koulutuksessa opit, minkälaista on tehokas ja tuloksellinen digimarkkinointi ja miten digipresenssiä eri kanavissa kehitetään ja mitataan.

Unfair-koulutus-markkinoinninautomaatio-348x280

Markkinoinnin automaatio – enemmän ja laadukkaampia liidejä

Houkuttele, konvertoi ja klousaa kauppoja tehokkaammin. Opit, miten asiakkaan matkaa johdetaan aina liidistä ostopäätökseen asti, ja kuinka markkinoinnin ja myynnin tehokkuutta voi parantaa automatisoimalla toistuvia tehtäviä.

Unfair-koulutus-digitaalinen-asiakaskokemus-348x280

Digitaalinen asiakaskokemus – erotu kilpailijoista ja sitouta asiakkaasi

Kun palvelut ja asiakkaat siirtyvät verkkoon, myös asiakaskokemuksen johtaminen muuttuu. Ymmärrät, miten asiakkaan ostopolku rakentuu ja saat työkaluja modernin asiakaskokemuksen rakantamiseen ja mittaamiseen. 

Web

Unfair-koulutus-verkkokaupan-perustaminen-348x280

Verkkokaupan perustaminen – tehostartti digitaaliseen liiketoimintaan

Oletko ajatellut perustaa oman verkkokaupan? Koulutuksesta saat hyvät valmiudet oman verkkokaupan perustamiseen. Opit, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Saat myös vinkkejä sopivan verkkokauppa-alustan hankintaan.

unfair-koulutukset-wordpress-1920x1080px-348x280

WordPress – toiminnallinen käyttökoulutus alkajille tai edistyneille

Luo ja päivitä verkkosivuja maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä. Opit WordPressin toiminnallisuudet läpikotaisin aina uusien sivujen luonnista valikkorakenteen muokkaukseen sekä  hakukoneoptimoidun sisällön kirjoittamiseen.

Unfair-koulutus-web-analytiikka-348x280

Web-analytiikka – mittaa ja paranna markkinoinnin vaikuttavuutta

Miksi arvailla, kun saatavilla on myös tiukkaa faktaa? Opit mittaamaan ja analysoimaan digitaalisen markkinoinnin tuloksia, parantamaan markkinoinnin kannattavuutta ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Liini markkinointi

unfair-koulutukset-liini-markkinointi-1920x1080px-348x280

Liini markkinointi –
epäreilua kilpailuetua ketterästä markkinoinnista

Päivitä tiimisi työtapoja ja kulttuuria tähän päivään. Opit hyödyntäämään The Lean Startup -filosofiasta tuttuja menetelmiä yrityksesi markkinoinnin, viestinnän sekä tuotteiden tai palvelujen kehittämiseen.

Unfair-etko-loyda-koulutusta-348x280

Etkö löytänyt etsimääsi koulutusta? – Ideoidaan sellainen yhdessä!

Koulutamme laajasti myös muista markkinoinnin ja viestinnän osa-alueista. Meiltä saat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin suunnitellun koulutuskokonaisuuden, joka voidaan  toteuttaa joko etänä tai livenä. 

Koulutuksista sanottua

Päästiin käsiksi ajankohtaisiin ilmiöihin ja oikeiden asioiden äärelle. Antoi paljon konkreettisia työkaluja ja ajatusmalleja omaan tekemiseen mielenkiintoisella ja keskustelevalla otteella.”
 
TOVE KIEZ
RYHMÄNVETÄJÄ, EGN FINLAND
”Molemmat kouluttajat ammattilaisia. Oli mukava, kun oli kaksi kouluttajaa, jolloin asiaa lähestyttiin dialogimaisesti ja sitä oli helppo seurata. Kouluttajilla oli selkeä ulosanti ja mukavan rento ote, vaikka itse asia oli täyttä tykitystä. Tätä olisi kuunnellut pitempäänkin!”
”Todella helposti lähestyttäviä ja ammattilaisuus paistoi läpi molempien olemuksesta. Esitys oli hyvä kombo asiaa ja ideoita höystettynä käytännön esimerkeillä.”

Joko kääritään hihat?

Pirauta Emilialle tai lähetä lomake!

Emilia Särkiniemi

+358 (0)41 4341 444
emilia@unfair.fi

Emilia-hubspot-pallo-häiveellä-700x700px