Ota yhteyttä.

Free Trial

Tuo strategiatyö ja liiketoiminnan uudistaminen tähän päivään

Haluatko pystyä ennakoimaan paremmin, kilpailemaan tehokkaammin ja uudistumaan nopeammin?

Jos tämä kuulostaa yritykseltäsi, Unfair on kumppanisi matkalla kohti visionääristä ja arvopohjaista ajattelua sekä radikaalin rohkeaa innovaatio- ja johtamiskulttuuria.

Toimimme uudistumisen veturina mm. strategian ja liiketoimintamallien kirkastamisessa, uusien tuotteiden tai palvelujen tuotteistamisessa sekä modernien myynti-, markkinointi- ja viestintäprosessien muotoilussa.

unfair-kakku

Eilisen reseptillä ei tehdä huomisen liiketoimintaa

Kun haluat tunnistaa uudet mahdollisuudet, on kyseenalaistettava vanhat käsitykset. Tuomme kriittisen ajattelun ja oppimisen osaksi organisaatiosi päivittäistä tekemistä ja kulttuuria. Oivallutamme  tarkastelemaan liiketoimintaa uudella tavalla ja ennakoimaan, miten asiakkaat ja kilpailijat reagoivat markkinoiden muutoksiin jo ennen kuin ne tapahtuvat.

Voit hyödyntää osaamistamme joko yksittäisiin toimeksiantoihin tai säännölliseen sparraukseen. Jälkimmäinen on myös ketterä vaihtoehto ulkopuoliselle Advisory Boardille.

Miksi tehdä hitaasti, jos voi tehdä nopeasti?

DNA:ssamme sykkii vahva vision rakentaminen ja yhdessä tekeminen sekä nopeat kokeilut ja jatkuva oppiminen. Panostamme rentoon ja luottamukselliseen ilmapiiriin sekä Lean Startup-menetelmiin, jotka synnyttävät isoja tuloksia pienessä ajassa. Pidämme asiat konkreettisina ja yksinkertaisina. Keskitymme siihen, miten tulevaisuudessa luodaan arvoa asiakkaille ja koko työyhteisö saadaan pelaamaan samaan maaliin.


Kuinka voimme auttaa?

Unfair-strategia-348x280

Liini ja osallistava strategiaprosessi

Innostava ja helposti ymmärrettävä strategia, johon on helppo sitoutua ja viedä käytäntöön.

Unfair-palvelumuotoilu-tuotteistus-innovointi-348x280

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen

Ketterä konsepti uusien tuotteiden tai palveluiden innovointiin, tuotteistamiseen ja testaukseen. 

Unfair-strategia-sparraus-348x280

Johtoryhmän
sparraus

Vauhdita uudistumista täydentämällä asiantuntijuutta oman toimialan ja organisaation ulkopuolelta.


Kiinnostuitko?

Pirauta Tarulle tai Johannalle!

Unfair-yhteystieto-taru

Taru Kumpulainen

+358 (0)400 806 379
taru@unfair.fi

Taru on strategian kirkastamisen mestari, joka luo arvoa monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisella. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sekä strategisesta markkinoinnista ja viestinnästä aina kasvuyrityksistä globaaleihin pörssiyhtiöihin.

Taru auttaa yrityksiä erityisesti ketteriin strategiaprosesseihin,  brändinhallintaan sekä palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen liittyvissä kokonaisuuksissa.

Unfair-yhteystieto-johanna

Johanna Raiskio

(perhevapaalla)

Johanna rakastaa liiniä ajattelua koko skaalalla aina liiketoimintamallien rakentamisesta yrityksen markkinointiin yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on vahva visionääri ja ihmisläheinen sparraaja. Pedagogian ammattilainen, joka haluaa muuttaa tapaa johtaa ja tehdä työtä uuden ajan yrityksissä. 

Johannan erikoisosaamista ovat erityisesti Lean Startup -kulttuurin kehittämiseen sekä moderniin johtamiseen ja itseohjautuvaan organisaatioon liittyvät teemat.


Pssst... Jos ujostuttaa, voit myös aina lähettää viestin. :)