Ota yhteyttä.

Free Trial

Varmista viestisi perillemeno videolla

Haluatko, että brändisi erottuu paremmin kilpailijoista? Tai haluatko havainnollistaa uuden tuotteesi tai palvelusi ominaisuuksia? Tai jakaa yrityksenne strategiaa ja asiakastarinoita kiinnostavassa muodossa?

Videossa piilee vastaus! Video jättää vahvan muistijäljen ja sitä on helppo levittää kustannustehokkaasti. Siksi se on erinomainen tapa luoda brändiä ja levittää tietoa yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta. Videosta on hyötyä kaikissa ostoputken vaiheissa, niin verkkosivuston sisäänheittäjänä kuin jo ostaneen asiakkaan sitouttajana.

unfair-blogi-videomainonta-riku (1)

Ketterän kokoisia videotuotantoja liiketoiminnan vauhdittamiseen

Unfairilla videota ei tehdä vain videon itsensä vuoksi. Varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa, että lopputuloksesta on aitoa hyötyä liiketoiminnalle. Kun huipputason osaaminen yhdistetään liiketoiminta- ja kohderyhmäymmärrykseen, syntyy strategian kanssa linjassa olevia videoita, jotka eivät vanhene käsiin viikoissa.

Toteutamme kaikenlaiset tuotannot näyttävistä brändivideoista markkinoinnin ja viestinnän arkitarpeisiin, kuten yksittäisiin somevideoihin. Tuotannon laajuudesta riippuen tuotamme videon täysin omin voimin tai kumppaneidemme apua hyödyntäen.

Pidämme matkan suunnittelusta valmiiksi videoksi napakkana. Yleensä laitamme videotuotannot purkkiin ketterästi yhden kuvauspäivän taktiikalla, jolloin kustannuksetkin pysyvät kurissa. Tarvittaessa loihdimme videota varten myös uniikit spiikkaukset, äänimaisemat tai musiikit.

Unfairin videotuotannot sopivat sinulle, jos

 • et halua tuhlata kuukausia videon tekemiseen, vaan haluat päästä ripeästi nauttimaan työn hedelmistä
 • tykkäät ketterästä tekemisestä, mutta et kuitenkaan halua tinkiä osaamisesta ja työkalujen laadusta
 • et kaipaa pelkkää kaunista pintaa, vaan haluat että videolla on aito liiketoimintaan kytketty hyöty
 • haluat, että videota tehtäessä pidetään koko ajan kirkkaana mielessä kohderyhmäsi
 • tiedät, että tehokas markkinointi tarvitsee laadukasta ja huolella suunniteltua sisältöä.

Lähdetäänkö liikkeelle jollain näistä?

 • Brändivideo
 • Yritysesittely
 • Tuote- ja palveluesittely
 • Mainosvideo
 • Rekrytointivideo
 • Sosiaalisen median video
 • Ohjevideo
 • Koulutusvideo
 • Dronevideo
 • Animaatio ja selitysvideo
 • Referenssitarina ja testimoniaali
 • Livewebinaari ja webinaaritallenne

Videoita joka tarpeeseen

Leguan 225 -lanseeraus. Vaikuttava video havainnollistaa Leguan Liftsin uuden nostinmallin hyödyt ja auttaa lanseerauksessa.

TKM TTT-pinnoituspalvelun esittely. Video näyttää asiakkaille, miten ja miksi TKM TTT erottuu kilpailijoistaan laadukkaalla palvelullaan.

Finsilvan rantatonttien esittely. Video myy premium-tontteja herättämällä katsojan unelmat henkiin paremmin kuin mikään muu myyntimateriaali. (Konseptointi, käsikirjoitus ja suunnittelu: Unfair. Tekninen toteutus: Koju Film Company.)

Millogin strategian jalkautus. Strategia kiteytetään ja avataan milloglaisille ja muille sidosryhmille mukaansatempaavalla ja helposti sisäistettävällä tavalla.

RTK-Palvelun referenssitarina. Videomuotoiseen referenssitarinaan on helppo perehtyä, ja se rakentaa luottamusta RTK-Palvelun toimintaan.

Millogin Läheltä piti -mies. Videosarja viestii henkilöstölle työturvallisuuden merkityksestä kiinnostavasti, viihdyttävästi ja havainnollistavasti. (Konseptointi, käsikirjoitus ja suunnittelu: Unfair. Tekninen toteutus: Mainostoimisto Värikäs.)

Näin se tehdään!

ikoni: suurennuslasi

1.
Suunnittelu

Aluksi keräämme tarvittavan tiedon mm. videon kohderyhmästä ja tavoitteista.

ikoni: käsikirjoitus

2.
Ideointi ja käsikirjoitus

Ideoimme ja suunnittelemme videototeutuksen kulman ja käsikirjoituksen.

ikoni: kuvakäsikirjoitus

3.
Kuvakäsikirjoitus ja kuvauksen suunnittelu

Kuvakäsikirjoituksen perusteella suunnittelemme kuvauspäivän ohjelman ja tarvittavat otot.

ikoni: klaffi

4.
Kuvauspäivä

Yhden päivän kuvaukset hoidetaan tehokkaasti ennalta valitussa lokaatiossa.

ikoni: editointi

5.
Editointi

Laitamme kuvamateriaalin ojennukseen leikkauspöydällä ja kruunaamme lopputuloksen tarvittavilla teksti- ja äänilisäyksillä.

ikoni: pokaali

6.
Valmis video

 Ei muuta kuin levitykseen! Autamme mielellämme videon jakelussa kampanjan suunnittelusta mainonnan toteutukseen. Sinä voit keskittyä nauttimaan liiditulvasta.


Joko aloitetaan? Pyydä tarjous!

Pirauta Rikulle tai lähetä lomake!

+358 40 503 0331

riku.komi@unfair.fi

riku